Játékok

Ingyenes Online Játékokkal foglalkozó blog. Szeretek játszani itt is ott is, meglátjátok majd, hogy mennyire jól tudom érezni magam.

Jelmezek az Ön igényeinek megfelelően

2012.05.06. 22:26 bakegér

Nem kell több napot várnia. Az általunk kínált jelmezek raktár készletről azonnal elvihetők. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk jelmezeinket. Tekintse hát meg Ön is termékkínálatunkat: kattintson honlapunkra most!

Jelmezek személyre szabva

2012.05.06. 22:25 bakegér

Kedves vagy megbotránkoztató? Egyszerű vagy bonyolult kisugárzást keltő? A jelmezek terén nem ismerünk tréfát, nálunk többféle árfekvésű és minőségű jelmezre is találhat. Böngésszen hát honlapunkon, tekintse meg aktuális akcióinkat!

Ezek a jelmezek kiállják az idő próbáját!

2012.05.06. 22:23 bakegér

Ha még sosem öltözött be, íme eljött az idő: öltözzön be mesehősnek, képregény szereplőnek vagy egészen egyedi „karakternek” a mi jelmezeink segítségével. Tekintse meg a honlapunkon is megtalálható széles termékkínálatunkat a jelmezek terén!

Jelmezek a következő idényre is

2012.05.06. 22:23 bakegér

Ha jelmezekről van szó, mindenki egyre gondol: valami nem hétköznapira. Vásároljon Ön is tőlünk farsangra vagy egyéb alkalmakra illő jelmezeket. Meglátja majd, hogy nálunk a jelmezek valódi minőségűek!

Jelmezek kedvező áron

2012.05.06. 22:20 bakegér

Válassza ki Ön is a megbízható minőségű, mégis kedvező árú jelmez együtteseket. Vásároljon tőlünk, majd meglátja, hogy mi nem ismerjük a tréfát jelmezek terén: klikkeljen és böngésszen: legyen a mi partnerünk!

Jelmezek korlátlan mennyiségben

2012.05.06. 22:20 bakegér

Aki eddig még nem öltözött be senkinek, ideje, hogy bepótolja lemaradását! A jelmezek széles kínálatát vonultatjuk fel bárki számára, aki webshopunkra kattint. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a hozzájuk leginkább illő jelmezeket!

Jelmezek néhány kattintással az Önéi lehetnek!

2012.05.06. 22:18 bakegér

Kinek, mi a kedvence. Nekem Szörnyella de Frász az igazi. És Önnek? A jelmezek széles tárházát kínáljuk fel bárki számára, aki ellátogat honlapunkra. Tekintse hát meg kínálatunkat és vásároljon tőlünk jelmezeket webshopunkon keresztül!

Jelmezek felnőttek számára

2012.05.06. 22:18 bakegér

Nem csak a 20 éveseké a világ a jelmezek terén. Felnőttek számára is kínálunk jó minőségű, kedvező árfekvésű farsangi és egyéb alkalomra illő jelmezeket. Tekintse meg Ön is jelmez kínálatunkat, kattintson honlapunkra most!

Jelmezek minden szerep kedvéért

2012.05.06. 22:15 bakegér

Szörnyella de Frász vagy éppen a Szörnyirtók csapata és a Flinstone család. Bármilyen szerepet is válasszon, mi garantáltan fel tudjuk öltöztetni Önt. A jelmezek széles kínálatát ajánljuk az Ön számára is: látogasson hát el honlapunkra, s válogasson kedvére a jelmezek között!

Jelmezek minden korosztály számára

2012.05.06. 22:14 bakegér

Farsangi mulatságokra, egyéb alkalmakra a jelmezek széles tárházát mutatjuk be a nagyérdeműnek. Válasszon Ön is magának kedvenc szerepet és öltözzön be! Kicsik, nagyon egyaránt válogathatnak honlapunkon!

Az agyam kifolyt

2010.10.21. 14:44 bakegér

Most botlottam a Nim Mester című játékba és azt hittem kihullik a hajam. Nem vagyok egy hülye gyerek, de egyszerűen képtelen voltam megverni a gépet. Kőkemény logikai játék annyi szent. Javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki.

A játék célja az utolsó követ levenni a tábláról (vagy erre kényszeríteni az ellenfelet), egyszerre egy sorból bárhány követ le lehet emelni.

Hajrá!

RPG és tower defense

2010.08.16. 19:48 bakegér

Kicsit barangoltam a neten, gondoltam felkukkantok a kedvenc játékoldalalmra, a kongregate.com-ra. Itt mindig találni szuperjó játékokat. Rányomok randomra a képekre és hopp - egy remek RPG feelingű td-re bukkantam. Kezdeti izgalmam röpke egy óra alatt alábbhagyott és félbehagytam a játékot, de ez akkor se mindennapi - tán még sose nyomogattam egyhuzamban egy ilyen jellegű játékot ilyen sokáig. Ez annyira megdöbbentett, hogy ki is kellett raknom a blogba. Íme:

www.kongregate.com/games/IriySoft/cursed-treasure-dont-touch-my-gems

Nemrég megtaláltam egy magyar oldalon is a játékot. Igaz a játék ugyanaz, de akkor már egy magyar testvérünkket zsírozzuk a látogatásunkkal, hát nemigaz? http://ingyenjatek.pro/strategiai_jatekok/atkozott-kincs-td/

RPG Games

2010.06.17. 15:47 bakegér

Megvirradt a hajnal, úgy döntöttem, a kedvenc játékaimról, az az ingyenes online rpg játékokról fogok irogatni. Mivel igencsak szeretem a témát, és hiperkocka módjára jó sokat gyűrtem őket, ezért itt csak a tutit fogjátok olvasni.

 

Készüljetek a halálos csapásra!